Dia Tinie



  • HARTINI PEWTAX. Nme penuh dier aku ta ingat . HAHA . Dia sorang yg penyayang , kuat touching , ceria  plus mereng . Dier ske cakap kat kawan kawan dier yg dier comel . Kgkdg na "bussh" dier ajee :PP Na sedap kan hati dier aku iye ajekan lahh . Kau tahu tinie , kau ta comel tau sbnrnyer . Terus terang aku cakap sbb kau double double comel :D Dier baek haty tau ! Klw aku bosan sgt sgt , mesti aku crek dier  "SYGG ! JUMM TEXT :D" . Aku sayang kat dier sbb dier selalu ade kat sisi aku bile aku bosan . Tapena dier ta reply text aku . Even dier tade credit pun , dier akan cakap "SORRY WEH AKU TAKDE CREDIT TD" . Takde perkataan semlam , harituh , minggu lepas atau bulan lepas . Dier ade banyak problem , selalu share kat aku . Since dari f.3 smpai skrg dier tak putus putus sharing problem kat aku . Dier tak lupe kawan . Dier tahu dier duk jauh dgn ktorang , sch pun da lain lain . tapi , apa apa news , dier tapena lupa kat kitaorang . Betapa sayang nyer dier kat kawan kawan dier . Pernah dulu time aku f.5 aku lupe diri . hehe . Any text , call ,  aku ta reply . Even na tnye khbar dier punn , aku buad tatau . Ingat lagyy , berpuluh puluh text pena anta kat aku sbb na share problem kat aku . Tapi aku ? Haih = = . Now , aku tak abaikan dier lagyy . Aku na selalu ade kat sisi dier . Sorry sgt sgt weh . Time dulu aku ske abaikan kau . Skrg takk lagyy tau ! Aku still sayang kau mcm yg lain lain . Ingat takk lagyy weh time kau pernah jelaous kat aku , sewaktu aku rapat dgn teha ? Kelakar lahh kau ni yunx . Whatever its , aku tahu kau takut aku tak rapat dgn kau lgy kan kan ? Hee . Dun worry , kau tetap dihatikue ! cewahh :DD THNAKYOU tau sbb kau da sayang aku . mmuaahh !

(: BABYXERRA PUNYA CERITA ❤ :)

No comments:

Post a Comment