Dia Yaya



  • NURUL HAYATI ABDULLAH. Chantek kan dier ? ^_^ Aku da kawan dgn dier mse sch rendah lagyy . Satu taman dgn aku jugakk :DD KEYword yg aku bole bagi ; Dier tak lupa kawan :D Spe yg mengenali dgn dier , mmg besh . Friendly , ceria dan always up-to-date :) Dier selalu bawak aku jejalan ke sane , ke sini . Yaya ni ske buad aku malu . HAHA . Na tahu sbb ape ? Dier ske ubah suaikan aku menjadi seorang yg pretty . Aku ni jenis ta ske makeup , dress  bagai bagai ni . Hehe . Klw na kuar hangout , dier lahh yg akan jadik aku pnye pereka image . Hehe . Thanks tau sayang . Sayang kau lebih aa ! HAHA *gedik :PP Oh lupe pulakk aku na cakap ! Jgn try na game dier . Sbb ape ? na tahu try ah buad ;) Hope you always happy dunia dan akhirat tau brsme dgn abg doctor awakk tu  :)

(: BABYXERRA PUNYA CERITA ❤ :)

No comments:

Post a Comment