Dia Nadeyah


  • NURUL NADIAH YAZID. Ini baby boo saya ! :DD . Nadeyah ni ? Haih cmne na cakap eh . Susah aa na cakap pasal kau ni yunx . Klw aku cite mesti aku akan geleng geleng kple ^^ . Start rapat dgn dier time f.5 . Dier duk sebelah dgn aku dlm bilik darjah :) KAMI pemalas , KAMI kuat tidur , KAMI ske maki hamun , KAMI ta ske sgt dgn buda laki , KAMI pembuli , KAMI cepat marah , KAMI cepat bosan dan yg paling penting KAMI ta kacau org :) Byk sgt kenangan manis dgn dier ni . Dduk sebelah menyebelah , tapi ske main balas balas surat . gilaa kann ? Cikgu mengajar kami kaki tidur . Paling besh , da laa ktorang ni pengawas tapi hampehh ! Sume keje na senang ajee . Dier ajar aku jadik pemalas dan aku ajar dier ponteng bertugas . HAHAHA . Hari hari dduk dgn dier , otak aku jadik gilo ! Dier ni pemalu sbnrnyer ni . Dgn aku ajee dier "agresif " . By , aku simpan lagy tau surat surat kyte tuu . Bler aku bce blekk , aku gelak sorang sorang . HEHE . Now , kyte dah ta satu bilik darjah lagy . Kau jgn lpekan aku tau by . Aku sepak kau laju laju ! Ingat . Selain Syamil dgn mak kau , aku pun sayangg jugak kat kau . Kau janji dgn aku na jadik kan aku ni pengapit kau kann ? So tunaikan janji kau tuu . Bler saat aku dtg persandingan kau , ade org lain kat sebelah kau , aku huru hara kan majlis kau . Pdn mke ! HAHAHA . ALWAYS love and miss kat kau by !!

(: BABYXERRA PUNYA CERITA ❤ :)

2 comments: